מאפינס פרמזן של SMEG

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
מאפינס פרמזן לפי מתכון איטלקי, אשר לא יספיקו להצטנן לפני שייגמרו...

כמות ל-6 מנות

מתאים לחג השבועות וגם בכל שאר ימי השנה

 

המצרכים:
200 גרם קמח
100 גרם חלב
80 גרם חמאה מרוככת
80 גרם גבינת פרמזן מגוררת
2 ביצים
שקיק אבקת אפיה
שמן זית
מלח ופלפל

 

ההכנה:

הניחו בקערת המיקסר של SMEG את החמאה המרוככת והביצים והתחילו לערבב, הוסיפו קמצוץ מלח ופלפל שחור טחון, הוסיפו את גבינת הפרמזן והמשיכו לערבב תוך כדי הוספת מעט חלב.
בקערה נפרדת ערבבו את אבקת האפייה עם הקמח והוסיפו לתערובת שבמיקסר, ביחד עם החלב הנותר.
מזגו את התערובת לתוך תבנית שקעים לקאפקייקס, משומנת בשמן זית, ואפו בתנור בחום 190 מעלות במשך 25-30 דקות ואז הוציאו לצינון.

בתיאבון וחג שבועות שמח !

 

 

 

 

השאר תגובה

אודות

החברה הוקמה בשנת 1989 על ידי יעקב בקשי ז”ל, שהביא עמו שנים רבות של עשייה וניסיון עשיר כמנכ”ל בחברות מובילות בישראל ובחו”ל.
קרא עוד >>>

מאמרים אחרונים

עקבו אחרינו

רישום לניוזלטר

צעד קטן לעיצוב גדול

close slider
0
גלילה לראש העמוד