אופן ההכנה
מבשלים פסטה עם מעט מלח ושמן לפי הוראות יצרן , מסננים מנוזלים ומניחים בצד.
מעלים מחבת ללהבה גבוהה מוסיפים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הפטריות לצבע זהוב ויפה ומניחים בצד.
אל אותה המחבת מוסיפים 3 כפות שמן זית וחמאה ומטגנים בצל ושום, מוסיפים את גרעיני התירס וממשיכים לטגן עוד דקה. מוסיפים שמנת מתוקה.
כשהשמנת מגיעה לרתיחה מנמיכים להבה ומוסיפים מלח, פלפל לבן ושמן כמהין וממשיכים לבשל עוד דקה.
מעבירים את התירס למעבד מזון וטוחנים לקרם חלק, אם יוצא סמיך מדי אפשר לדלל מעט בחלב.
מעבירים את קרם התירס שיצרנו אל מחבת, מוסיפים את הפסטה שבישלנו קודם ומקפיצים במחבת לדקה כדי שהטעמים יתחברו.
מקשטים בבצל ירוק ומגישים מיד
בתאבון