עוגת גבינה איטלקית של SMEG עם נגיעות וניל וריבת דלעת

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
קבלו מתכון חמוד לעוגת גבינה בסגנון איטלקי, עם נגיעות וניל וריבת דלעת. חג שמח !

 

המצרכים:
3 כפיות קמח
3 ביצים + חלמון ביצה נוסף
2 כפיות תמצית וניל
150 גרם ביסקוויטים פתי בר
75 גרם חמאה לא מלוחה
900 גרם גבינת שמנת
200 גרם אבקת סוכר
200 מ”ל שמנת חמוצה
4 כפיות ריבת דלעת

 

ההכנה:
חממו מראש תנור SMEG ל-200 מעלות, על פונקציית הזרמת האוויר (CIRCULAIRE).
הניחו את הביסקוויטים בבלנדר העומד של SMEG ולהפעיל למשך 15 שניות, עד לקבלת פירורים אחידים.
המיסו את החמאה ולערבב אותה עם פירורי הביסקוויטים.
העבירו את התערובת לתבנית אפיה עגולה בקוטר 23 ס”מ ושטחו אותה באמצעות כף.
אפו בתנור במשך 10 דקות, הוציאו וצננו.
הנמיכו את חום התנור ל-160 מעלות.
במיקסר העומד של SMEG ערבבו ביחד את הגבינה ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה, הוסיפו לתערובת את השמנת החמוצה ואת הקמח וערבבו.
הקציפו בנפרד את הביצים והחלמון ביחד עם תמצית הווניל ו-3 כפיות ריבת הדלעת וקפלו בעדינות לתוך תערובת הגבינה.
שפכו את התערובת כולה מעל בסיס הביסקוויטים האפוי.
פזרו מעל את כפית הריבה הנותרת וצרו באמצעות סכין קטן אפקט שיש ע”י ערבול הריבה על פני המשטח העליון של העוגה.
לאחר שנוצר המראה הרצוי, הכניסו לתנור לאפיה במשך 40 דקות.
בסיום האפייה אמורה עוגת הגבינה להיות מעט מתנודדת, ובעלת סיומת מוזהבת בקצוות.
השאירו את דלת התנור פתוחה והניחו לעוגה להצטנן לגמרי לפני הוצאתה מהתנור.
בתיאבון !

 

טיפ:
יש לשים לב לא להקציף יתר על המידה את המילוי (הביצים, תמצית הווניל והריבה) בכדי לא ליצור בועות אוויר רבות שיפגעו במרקם החלק של המילוי.

 

השאר תגובה

אודות

החברה הוקמה בשנת 1989 על ידי יעקב בקשי ז”ל, שהביא עמו שנים רבות של עשייה וניסיון עשיר כמנכ”ל בחברות מובילות בישראל ובחו”ל.
קרא עוד >>>

מאמרים אחרונים

עקבו אחרינו

רישום לניוזלטר

צעד קטן לעיצוב גדול

close slider
0
גלילה לראש העמוד