דירוג SMEG

5/5

מתכון לטרמיסו / מסימיליאנו

טארט קרם ברולה קינדר, מושחת, מהמם ביופיו, ופשוט להכנה (עם קלתית ביסקוויטים ללא אפייה מוקדמת!) שנאפה בתנור החדש והמהמם של SMEG

מצרכים

  • 250 גרם גבינת מסקרפונה
  • חצי ליטר שמנת מתוקה 38%
  • 3 כפות סוכר
  • 200 מ"ל אספרסו
  • חצי חבילת בישקוטים לטירמיסו
  • כף קקאו
  • כף ליקר קלואה

אופן הכנה

להקציף במיקסר את הביצים והסוכר במשך 2 דקות, להוסיף את המסקרפונה ולהמשיך להקציף, להוסיף באיטיות את השמנת עד לקבלת מרקם אחיד ונפוח

2.להוסיף את הקלואה לקפה.

לטבול בישקוטים בתערובת האספרסו (חשוב להקפיד על טבילה קצרה כך שהבישקוטים לא נספגים לחלוטין), לנער בעדינות את הבישקוטים משאריות הנוזל ולסדר אותם בתבנית זה לצד זה

3.לצקת מעל הבישקוטים מחצית מקרם המסקרפונה ולשטח בעזרת מרית כך שכל הבישקוטים מכוסים בקרם והקרם מרוח בשכבה אחידה באותו הגובה

4.לסדר מעל הקרם שכבה נוספת של בישקוטים טבולים בתערובת האספרסו

5.לצקת מעל הבישקוטים הרטובים את יתרת קרם המסקרפונה ולמרוח באותה הצורה כמו שמרחנו על גבי השכבה הראשונה

6.לכסות בניילון נצמד ולהניח במקרר לפחות שעה

7. לפני ההגשה לפזר מעל אבקת קקאו

בתאבון 😊

דירוג SMEG

5/5

במתכון זה השתמשנו במוצרים הבאים:

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקההמשך לקנות

    חייגו עכשיו