דירוג SMEG

5/5

מתכון לפסטה בפיסטוק, פסטו, בזיליקום ולימון

טארט קרם ברולה קינדר, מושחת, מהמם ביופיו, ופשוט להכנה (עם קלתית ביסקוויטים ללא אפייה מוקדמת!) שנאפה בתנור החדש והמהמם של SMEG

מצרכים

  • 500 גרם פסטה טרייה
  • לפסטו
  • שליש כוס שמן זית
  • 3/4 כוס פיסטוקים טריים
  • 1/2 כוס גבינת גראנה פדנו מגורדת
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 2 עלי בזיליקום
  • טוויסט לימון

אופן הכנה

.להכניס לבלנדר את כול המרכיבים של הפסטו ולטחון. כשהכול טחון להוסיף מעט מים קרים עד לקבלת מרקם קרמי

2.להכין את הפסטה לפי ההוראות ולהוסיף לרוטב הפסטו החם, לערבב ולהגיש

בתיאבון

דירוג SMEG

5/5

במתכון זה השתמשנו במוצרים הבאים:

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקההמשך לקנות

    חייגו עכשיו