מוס ריקוטה ברוטב אוכמניות ושוקולד של SMEG

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
מוס ריקוטה לפי מתכון איטלקי נמס בפה במיוחד. חג שבועות שמח !

כמות ל-4 מנות

המצרכים:
300 גרם גבינת ריקוטה
150 גרם שוקולד לבן
100 מ”ל חלב
100 גרם אגוזי פיסטוק קצוצים
200 גרם אוכמניות
3 כפיות סוכר
מעט מיץ לימון

 

 

ההכנה:

שברו את השוקולד לחתיכות והניחו אותן במיקסר העומד של SMEG.
הרתיחו את החלב ושפכו אותו אל תוך המיקסר, על חתיכות השוקולד.
הפעילו את המיקסר וערבבו עד להמסה מלאה של השוקולד.
הוסיפו את גבינת הריקוטה וערבבו היטב עד להיווצרות קרם אחיד.
מזגו מחצית מהתערובת לתוך ארבע קעריות/כוסות הגשה, פזרו מעל שכבה של פירורי פיסטוק ואז מזגו את המחצית השנייה של התערובת לקעריות.
שמרו מעט פירורי פיסטוק בצד.
העבירו את הקעריות לצינון במקרר עד להגשה.
במחבת – שימו את הסוכר, האוכמניות ומיץ הלימון, בשלו תוך כדי בחישה במשך מספר דקות ואז הניחו לקירור.
לפני ההגשה מזגו לקעריות את תערובת האוכמניות, וקשטו מלמעלה בפירורי הפיסטוק הנותרים.
בתיאבון !

 

 

 

 

השאר תגובה

אודות

החברה הוקמה בשנת 1989 על ידי יעקב בקשי ז”ל, שהביא עמו שנים רבות של עשייה וניסיון עשיר כמנכ”ל בחברות מובילות בישראל ובחו”ל.
קרא עוד >>>

מאמרים אחרונים

עקבו אחרינו

רישום לניוזלטר

צעד קטן לעיצוב גדול

close slider
0
גלילה לראש העמוד