מתכון ל-4 מנות
שברו את השוקולד לחתיכות והניחו אותן במיקסר העומד של SMEG.
הרתיחו את החלב ושפכו אותו אל תוך המיקסר, על חתיכות השוקולד.
הפעילו את המיקסר וערבבו עד להמסה מלאה של השוקולד.
הוסיפו את גבינת הריקוטה וערבבו היטב עד להיווצרות קרם אחיד.
מזגו מחצית מהתערובת לתוך ארבע קעריות/כוסות הגשה, פזרו מעל שכבה של פירורי פיסטוק ואז מזגו את המחצית השנייה של התערובת לקעריות.
שמרו מעט פירורי פיסטוק בצד.
העבירו את הקעריות לצינון במקרר עד להגשה.
במחבת – שימו את הסוכר, האוכמניות ומיץ הלימון, בשלו תוך כדי בחישה במשך מספר דקות ואז הניחו לקירור.
לפני ההגשה מזגו לקעריות את תערובת האוכמניות, וקשטו מלמעלה בפירורי הפיסטוק הנותרים.
בתיאבון !