שיקולים חשובים בבחירת כיריים

הכיריים הם ללא צל של ספק אחד מפריטי החובה בכל מטבח. בין אם אתם אוהבים לקלות ירקות על להבה גלויה או דווקא מעדיפים את האסטתיקה וקלות הניקוי על פני הוורסטיליות הקולינרית, המומחים של SMEG יתאימו לכם את המוצר המושלם למטבח. בבואנו לבחור את הכיריים למטבח שלנו חשוב להבין את ההבדלים המהותיים בין סוגי הכיריים השונים על יתרונותיהם וחסרונותיהם.

נתחיל עם כיריים הגז המוכרות, יתרונן הבולט הוא בשליטה המיטבית בעוצמת הבעירה ואמינותן הגבוהה.

לא בכדי זהו סוג הכיריים הנפוץ והמוכר בבתים רבים.

חסרונן הוא במבערים הבולטים מעט ומקשים בכך על הניקוי אך ביתר הפרמטרים הן פתרון מצויין לכל אוהבי הבישול.

כיריים הגז של SMEG מאפשרות בנוסף לבישול הקונבנציונלי גם הקפצה וקליה של ירקות על גבי להבה פתוחה.

כיריים חשמליות מותקנים לרוב בגובה כמעט אפסי עם משטח העבודה במטבח ליצירת מראה חלק ואחיד.

יתרונן הוא באסתטיקה ובנוחות הניקוי, אמינותן גבוהה ולמרות היותן חשמליות ניתן למצוא כיריים חשמליות במגוון רמות צריכה אנרגטיות.

חסרונן הבולט הוא התחממות המשטח והזמן הנדרש לקירור בגמר עבודתם, אך חיסרון זה בהחלט זניח במכלול השיקולים הרחב.

בקטגוריה זו ניתן למצוא גם את הכיריים הקרמיות אשר יעילות יותר בניצול החום, חסכוניות ובטיחותיות יותר בהשוואה לכיריים גז.
כיריים בשיטת האינדוקציה תפסו מקום של כבוד במטבחים בישראל ובעולם בעשור האחרון.

יתרונן הגדול הוא בשליטה המיטבית בטמפרטורה, ביעילות האנרגטית ובבטיחות.

כיריים אלו מחממות את המזון או הנוזל באמצעות שדה מגנטי ועושות זאת במהירות וביעילות רבה יותר בהשוואה אפילו לכיריים הגז.

חסרונן הוא בכלי המטבח הייחודיים הנדרשים לצורך השימוש בהן אשר חייבים להיות בעלי שכבת ציפוי מיוחדת המאפשרת יצירה של אותו שדה מגנטי הגורם להתחממות הכלי אך אינו מחמם את המשטח עצמו.

חשוב לציין שכיריים אינדוקציה יכולות לעבוד כמשטח גמיש המאפשר הנחה של מספר כלי בישול במספר רב של וריאציות ובכך לאפשר בישול של מספר מנות במקביל.
בחברת SMEG תוכלו למצוא בקלות את סוג הכיריים המועדף עליכם ואף שילובים שונים בין מספר סוגי הפעלה מה שיבטיח מרחב אינסופי של יצירתיות והנאה מהמטבח.

 

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקההמשך לקנות

    חייגו עכשיו